”tvärtom-familjen”

”tvärtom-familjen”

I vår familj är vi inte riktigt som alla andra. Vi har nämligen sovmornar på vardagarna, istället för på helgerna som ”normala” familjer. Här går vi oftast upp innan 7 på helgerna för att åka iväg på simtävlingar som brukar börja kl 8. I morse var det alltså liiite sovmorgon då vi inte skulle vara i simhallen förrän kl 9!

Just den här helgen är vi i Vasalundshallen i Solna. Å hittills har det gått bra. På förmiddagen tog Junior ett silver och ett brons, plus ett kval till eftermiddagens superfinal i 100 bröst, som innebär att de fem bästa simmarna gör upp om prispengar. Så han kan vinna allt mellan 25 och 150 kr. Så det blir lite spännande.

Senior jobbar och Martin har stannat hemma för att hjälpa sina föräldrar. I veckan fick vi veta att hans mammas onda fot beror på gikt och ska botas eller iaf lindras med medicin. Vi fick också besked om att min pappa ska operera bort en cysta som man hoppas är ofarlig. Nästa vecka vet vi mer om Martins pappas hälsa, just nu ligger han i en långdragen flunsa. Så var det bara mitt ben kvar… ingen vet vad det är och det blir varken bättre eller sämre. Men vaddå, två-tre besked av fyra är väl inte så illa?

Ikväll blir det taco och melodifestival. Vet inte riktigt vem jag vill ska vinna, men tror att Timotej och Salem el fakir ligger bra till hos mej. Jag bryr mej faktiskt inte så mycket… sverige kommer inte särskilt långt i finalen iaf. Vi får nog skicka Alexander Bard och gänget om vi ska ha nån chans… eller vad tror ni?

Ge er en fin eftermiddag och kväll! Det ska jag göra!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *