Tvätta…. å tvätta lite till…

Tvätta…. å tvätta lite till…

Jag har inte satt min fot i tvättstugan på över en vecka. Idag ser jag resultatet ganska tydligt, för att inte säga väldigt tydligt… det ligger tvätt preciiiiis överallt! Så nu har jag iaf kört igång en maskin och det kommer att bli mååånga fler…

Idag blir det en pysselochfixdag. Jag hoppas att DHL kommer vilken minut som helst med vår nya kyl och frys, så vi kan installera och ”flytta” in i de nya direkt och sen åka och handla. De gamla ska antingen ner till huset på Öland eller säljas. Jag ska jobba klart lite av veckans arbete, beställa och skicka veckobrev. Jag har också en del mail att svara på. Packa och skicka traderagrejer. Jaja, lite fix helt enkelt.

Imorrn ska vi hjälpa min 91-åriga Farmor att flytta. ÄNTLIGEN! Ska bli så skönt att få henne närmare så man kan hälsa på henne ofta. Så imorrn blir det nog många steg vilket kanske inte är så toppen med tanke på att kortisonsprutan jag fick igår gör skitont. Men men… det får lösa sej.

Så medan tvättmaskinen snurra ska vi alltså försöka pyssla runt med en massa annat här hemma. Det regnar ute, så man kan vara inne utan dåligt samvete. Det blir nog en bra dag ska ni se  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.