Fixa fixa fixa

Fixa fixa fixa

Jag sov urdåligt inatt. Först kunde jag inte sova utan låg och vände och vred på mej till 2.30 eller nåt… och sen vaknade jag igen vid 5 för att gå på toa och sen vaknade jag igen vid 6.15 när Junior gick upp. 7.30 var jag själv tvungen att trilla ur bingen, eftersom jag skulle till Dr Kompis. Så jag är lite seg nu lixom…

Hos Dr Kompis var det som vanligt trevligt och effektivt. Jag fick en ny kortisonspruta i knät och så pratade vi om det där med att bränna slemhinnorna. Han visste inte så mycket om just den metoden, men skulle remittera mej till en kvinnoklinik som han tycker är bra. Så nu är även den bollen i rullning  🙂

Sen kollade han snabbt på en knöl som Martin har i nacken och skulle fixa remiss även till honom för att ta bort den. Så det blev en hel del fixat, smidigt och bra!

På vägen därifrån ringde telefonen och vi fick ett mycket roligt besked. Vad det handlar om kan jag inte berätta än, men ni kommer att få veta. Det hamnar iaf inom området, mycket roliga och oegostiska handlingar… Älskar när sånt händer!

Å en stund senare ringde DHL och berättade att de kommer med vår nya kyl och frys imorrn. Å jag som skrev för några dagar sedan att det är så tråkigt just nu… Jag tar tillbaka det  😀

Nu ska jag försöka sova lite medan Martin är och jobbar. Sen blir det sushi och jobb i eftermiddag. En bra dag helt enkelt! Idag spelar det ingen roll att himlen är grå och vädret är trist. Där ovan molnen finns solen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.