Inget blir som man tänkt…

Inget blir som man tänkt…

Jaha, å den här dagen blev ju inte alls som vi tänkt oss… som vanligt alltså  🙂

Jodå, tvätten kördes igång, precis som det var tänkt. Men ungefär där slutade vår planering att fungera. Leveransen med kylen och frysen kom inte förrän vid 15-tiden. Fram tills dess hade jag kört två maskiner tvätt och Martin hade kört en diskmaskin och röjt i köket. Sen tog vi en lång lunch framför tv´n och väntade… och väntade… lite mer fix och till slut ringer DHL och säger att han är lite försenad. Jaja… han hade ju inte glömt oss iaf. Alltid nåt!

Så kommer grejer och då först vågar vi plocka ur de gamla och ställa ut dem på altanen. In med kylen för att hänga om dörren. När Junior och Martin öppnar kartongen är det FEL FÄRG! Vi har beställt vita men har fått aluminium alltså silvergråa. Efter lite om och men så accepterar vi färgen och försöker skruva loss handtaget för att byta sida på det. Det går inte! En av skruvarna sitter benhårt och efter en del funderande och prat med kundtjänst beslutar vi oss för att låta den hänga som den gör. Har vi fel färg så kan den ju lika gärna vara felhängd också… man vänjer sej väl? Grejen är att om vi hänger om dörren så passar skåpen inte ihop och det skulle bli en glipa mellan dem, så vi lät det vara.

Efter mycket om och men så har vi nu ändå en fullt fungerande kyl och frys. Den vi hade förut fungerade men läckte kondensvatten och samtliga lådor i frysen var sönder och omöjliga att stänga. Nu har vi fryslådor på hjul som är hur enkla som helst att skjuta in. Dessutom har vi belysning i ”ryggen” på bägge skåpen, så man ser precis allt som finns där!

Vi hann till sopen med allt skräp precis innan de stängde, vi hade väl 3 minuter till godo. Å nu är Martin efter mycket om och men iväg och handlar. När han kommer hem ska vi laga mat, äta och sen dö framför inspelat Robinson. Vi är helt slut!

Å imorrn ska vi hjälpa Farmor att flytta… jippi…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *