Tyst bilfärd i natten

Tyst bilfärd i natten

Vi åkte av färjan 02.30 och körde mot Ystad. Barnen sov och jag lyssnade på radion, fick första nyheterna kl 3. Vidare mot Kristianstad, här låg två överkörda rådjur med ganska kort mellanrum.
 
Vid 4-nyheterna började solen sakta gå upp. När jag var i Kalmar och körde upp på Ölandsbron vid 6 var det en otrolig sommarmorgon och redan 22 grader varmt. Att köra över Ölandsbron är alltid speciellt för mej, men att köra över natt eller tidig morgon är bara oslagbart!
 
Jag mötte inte många bilar på de 40 milen. Det var en skön körning, även om jag var riktigt trött de sista 10 milen. Men vi kom fram till vårt hus prick 7 och pappa kom yrvaken ut på trappen. Konstigt nog var jag inte trött då, utan tog lite att äta och kolla igenom min post.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *