Vi är så trötta!

Vi är så trötta!

Efter att ha sovit 3 timmar är jag nästan ok igen. En dusch och lite mat, så känns det nästan bra. Jag har fått en för jäklig hosta och får väl ta igen mej några dagar. Är det fortfarande illa på fredag får jag väl gå alla de 100 metrarna bort till Vårdcentralen och kolla upp det.
 
När vi kom i morse var mina föräldrar här, men de har åkt till Stockholm nu. Det blir bra att rå oss själva några dagar, så vi hinner reflektera lite över allt vi varit med om.
 
Ska kolla bilderna i digitalkameran och följa kartan, så man komemr ihåg allt man gjort. Bra att vi skrivit här hela tiden, så vi kan kolla detaljerna.
 
Resan har varit bra, även om det är drygt att köra alla milen själv. 650 mil har det blivit och sen är det ju 50 till innan vi är i Stockholm. Men det tar vi inte förrän 14/8… tills dess är det lååååångt!
 

Ett svar på ”Vi är så trötta!

  1. till Sverige:) Låter som ni har haft det riktigt bra, mysigt och att ni har sett mycket. Jag kan tänka mig vilka minnen ni måste ha efter den här resan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *