Vad är grejen?

Vad är grejen?

Jag gillar att fixa med håret och har nog haft alla tänkbara färger vid det här laget. Men vad är grejen med lila, blått och grönt hår? Det är helt ok när hela håret är färgat och det är snyggt gjort tycker jag, men det verkar som att det ska vara lite halvslarvigt gjort och verkligen se ut som man inte brytt sej. Är det så eller har jag missat nåt?

Jag har en bekant med rosa hår som det är jätteläckert på. Det är snyggt gjort, jämn och fin färg över hela håret och hon passar verkligen skitbra i det. Kom precis på att jag inte ens vet vad hon har för hårfärg, jag har bara sett henne i rosa och lixom inte reagerat över att det är just rosa. Just för att det är så snyggt gjort.

Men det här med ett slarvigt uppsatt hår med lite halvtaskig blågrön färg är inte snyggt! Men alla har det!!! Ska det vara fult? Har min rosahåriga vän, som desutom är frisör, missuppfattat saken kanske och fixat sin frisyr för snyggt? Det kanske ska vara slarvigt färgat och se ojämt ut över hela skallen… vad vet jag? Jag kan i princip inget alls om hårmode, det är därför jag frågar.

Men kolla på tex Molly Sanden. Hon passar i sitt lila hår och det är snyggt gjort! Har hon eller alla andra missuppfattat saken? Är det Molly och min rosahåriga vän som är fel ute eller är det alla andra? Ska det vara snyggt gjort eller ska det faktiskt se ojämt och fult ut eftersom de verkar vara fler som har det så?

Jag färgar gärna håret och jag gör det oftast själv hemma. Men jag skulle snabbt köra en färgning till om det inte blev jämt, då skulle jag inte visa mej ute förrän det var åtgärdat. Jag må vara helt ute, men jag fattar helt enkelt inte grejen… Ni kommer med andra ord inte att se mej i något blått, grönt eller lila hår, men jag vill gärna veta om ni reagerat på detta och vad ni tänker om det  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *