Vad är viktigast i livet?

Vad är viktigast i livet?

Har ni funderat på meningen med livet? Det har jag gjort många gånger och jag kommer alltid fram tillsamma svar: meningen med livet är föränderlig och olika för varje människa. För mej personligen är meningen med livet: barnen! Inte bara mina egna, utan även andras. att barnen ska frodas, må bra och växa upp till underbara personer – det är meningen med mitt liv. Jag gör så gott jag kan när det gäller att uppfylla min mening. Det är ju inte för inte som ungdomar samlas hemma hos mej, nåt bra måste jag ju göra???
 
Sen har vi nästa frågeställning: Vad är viktigast i livet? Samma sak där: olika för alla människor. För min del: Barnen igen förståss, men den här gången på ett annat sätt. Det viktigaste är att barnen trivs med sej själva, så att de kan skapa ett liv som de vill ha. Vi måste alla trivas med oss själva för att få en tillvaro att trivas i och på så sätt våga ta risker, chansa och utvecklas som människor.
 
Livet är ju inte enkelt, ibland tvingas man göra saker som man inte alls trivs med. De sakerna klarar man bra av om man är trygg och trivs i tillvaron. Mår man inte bra och tvingas göra något då brukar det oftast bli ett klent resultat som ingen är nöjd med. 
 
Just nu trivas jag med mitt liv och nästan med mej själv. Jag har alltid haft dålig självkänsla, men nu är den nog bättre än någonsin. Jag ser fram emot hösten och de utmaningar som skulle kunna dyka upp. Jag vet att jag klarar dem – tillsammans med Vännen.
 
    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *