Vad blir det idag då?

Vad blir det idag då?

Även om jag inte drack en droppe alkohol igår, så är man lite seg. Konstigt… jag var alltså hemma, skulle inte köra bil, hade tillgång till både det ena och det andra – men det blev lixom inte av att ens ta en Baileys… Man är väl lite udda, antar jag.
 
Idag ska jag väl fortsätta städa, toan uppe behöver ett ansiktslyft. Kör just nu en maskin tvätt och en disk. Det snöar massor! Så nu ska jag ta Baileys med mej ut en sväng. Ska gå förbi en kompis med en grej och samtidigt se om hennes barn kommit till rätta. Hennes 15-åriga dotter är försvunnen, kom aldrig hem inatt. Å polisen tar inte emot anmälan förrän tidigaste efter 24 timmar…
 
Jag hoppas hon kommit hem när jag kommer dit. Håll tummarna!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.