Så vare måndag igen!

Så vare måndag igen!

Helgen försvann fortare än kvickt! Varje torsdagkväll känns det som vi har en lååång helg framför oss och varje söndagkväll gick den för fort. Men vi har gjort en himla massa under helgen, så det är inte så konstigt.

I lördags var vi iväg med Senior till skyttetävlingar i Solna. Han är lite rädd att han inte ska hitta om han kör själv och därmed inte komma i tid. Så vi följde med honom och för ovanlighetens skull ville han ha med oss bägge två. Så vi var där och tittade när ha lyckades skjuta personbästa  🙂  Det hade nog kunnat gå ännu bättre om det inte blivit fel på banan brevid honom och han blivit störd av detta.

När han var klar åkte han hem med en kompis, medan vi åkte till Skärholmen. Där skulle vi på synkontroll eftersom vi fått gratiskuponger som vi ville utnyttja. Först blev det lunch och då fick vi sällskap av två bekanta som vi träffade i matkön. Ett bra och intressant snack fick vi innan det var dax att kolla ögonen. Dr Kompis sa i våras att han såg tecken på övergångsålder på mina prover och detta fick jag bevisat nu. Jag har numera behov av progressiva glasögon – jag är numera officiellt TANT!  😀

Efter optikern åkte vi hem. Ungdomarna bakade ytterligare ett gäng pepparkakor och sen fixade vi taco och kollade på film. En väldigt lugn kväll! Å på söndagen var det först avslutning på skyttet och sen luciasim på badet. Så det var bara att åka mellan grejerna och försöka pricka in måltider bäst det gick. På kvällen kollade jag nya brillor på www.favoptic.se där finns en hel del att välja på och det är otroligt prisvärt. Jag valde 6 olika par som kommer hem i brevlådan i morrn, så får vi se vilka jag väljer. Den som jag förmodligen väljer kommer att kosta 1000 kr med båge och färdiga glas. Det tycker jag är superbra!

Åsså blev det alltså måndag igen och vi ska jobba som vanligt. Nu är det bara 8 arbetspass kvar till jul och 11 till nyår. Tiden går så otroligt snabbt! Snart är det påsk och då är vi långlediga  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.