Var är dom???

Var är dom???

Som många av er redan vet, så handlar jag julklappar under hela året. I somras käpte jag en hel del grejer på Öland och jag är helt säker på att jag la dem i förrådet… tror ni att jag hittar dem??? NÄ!!!
 
Jag plcokade fram alla grejer för att slå in dem, men de här hittar jag bara inte. Så det lutar åt att lägga en sax och nyckel i fönstret igen…
 
Jag och grabbarna ska åka till Grekiska Kolgrillen och äta middag. Det får bli vår egen lilla mysgrej nu när Vännen är borta. Han skulle ju vara borta till imorrn, men han kommer redan ikväll/natt. Han vill inte vara borta från oss  😉
 
Nu ska jag lägga dit nyckel och sax, så åker vi och äter – när vi kommer hem borde jag alltså hitta de där grejerna… håll tummarna!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *