Vår historia

Vår historia

Jösses, man blir alldeles slut av att skriva av sej så mycket privat. Nu vet ni allt om hur Senior och Juniors liv ser ut och att de är lite speciella. Själv har jag bara lite astma, några allergier, ont i ryggen och lederna. Inte så mycket att tjafsa om i allt annat kaos.
 
Men trots alla sjukdomar och mediciner så har vi ett väldigt bra liv. Det är lixom vi tre mot resten av världen! Jag har varit tigermamma sedan barnen föddes och varit tvungen att fortsätta med det och är än idag. Eftersom vi lever så tätt ihop och måste ha mycket med varandra att göra känner vi varandra väldigt väl och har inga hemligheter för varandra.
 
Man ska inte vara kompis med sina barn, heter det. Det kanske stämmer. Jag har en mamma-relation till mina barn, men mycket respekt från båda håll. Jag har inte många regler, men de regler jag har gäller benhårt! Lever man med en person med adhd eller damp, då måste man ha regler – men inte för många.
 
Jag har lärt mej så otroligt mycket av mina barn och är tacksam över att de lärt mej ödmjukhet och tålamod. Självklart vill jag att de ska vara friska som alla andra, allt annat skulle vara att ljuga. Men nu är läget som det är och det är bara att göra det bästa av det.
 
Jag klarar allt!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *