Vår i luften

Vår i luften

Det var länge sedan jag tog en promenad två dagar i rad, men nu har det hänt! Igår tog vi en liten promenad, men det var inte alls skönt för det regnade, blåste och snöade. Idag var det betydligt bättre!

Naturlig isskulptur

Vi mötte upp tre av våra medlemmar kl 10, men insåg ganska snabbt att vi inte kunde gå slingan i skogen. Det var ett tjockt islager över hela gångvägen, så det var helt enkelt för riskfyllt att gå där. Så vi bestämde oss för att gå upp över Hamra istället. På vägen var det sol och jätteskönt, så det var en himla bra promenad. Det blev ca 4,5 km istället för 6,5 km, men det är ju bättre än inget alls och dessutom har vi alla ben hela.

När vi kom hem slappade vi i soffan en stund med Junior. Vi tittade på två avsnitt av Glee och spelade Draw Something på våra telefoner. Det är som pictionary ungefär. Man ritar, gissar och får poäng och skrattar! Jag som är superkass på att rita får en del gliringar kan man väl säga. Kul är det och vi skrattar oss halvt fördärvade.

Efter lunch åkte utemöblerna fram. Så nu är allt klart för vårens ankomst – bring it on! Det är lite kallt att sitta där nu, men med något under baken och en filt över benen så går det faktiskt att sitta där en liten stund och njuta av vårsolen. Men snart… då sitter vi där i kortärmat och med något svalt att dricka. Det finns hopp  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *