Jäkla skit!

Jäkla skit!

Jag har inte haft ont i benet på ganska länge nu och inte tagit något smärtstillande på väldigt länge. När jag träffade Dr Kompis förra helgen kunde jag glatt konstatera att benet nu var bra, efter 2 års smärta. I tisdags eller onsdags var det rejält halt och vid vår brevlåda halkade jag till. Inget allvarligt alls, men jag kände hur det small till i benet. Det gjorde inte ont då, men dagen efter kände jag av det. Idag är det så pass illa att jag återigen tagit en värktablett. Jäkla skit! Jag som trodde det var över…

Men men, jag får skaffa mej annat att tänka på. Har faktiskt tänkt gå med Martin och Baileys på dagens promenad ändå. Jag har suttit stilla så mycket att rygg och nacke värker, så jag behöver röra på mej och nu är det ju inte halt ute längre. I övrigt blir det pyssel inomhus. Junior jobbar och Senior är hos mormor och morfar. Senare ska alla samlas här hemma för att äta taco innan Senior drar till Öland imorrn.

Men jag har redan fått en hel del gjort idag. Som ni kanske kommer ihåg så har jag gjort fotoböcker till killarna. Första boken med deras första tio år har varit färdiga ett tag. Jag har bara väntat på ett bra erbjudanden… och igår kom det! 50 % rabatt på fotoböcker! Perfekt! Så nu har jag skickat iväg min beställning och kommer att passa brevbäraren de följande veckorna. Det ska bli så otroligt spännande att se resultatet. Det blev ungefär 350 kr per bok efter rabatten. Mycket pengar ändå, men med tanke på att det är 60-70 sidor med deras historia, alla våra resor och personliga bilder så tycker jag att det är värt varenda krona.

Så det har jag redan fixat, och så har jag satt igång en maskin tvätt också. Dagen har alltså börjat ganska bra och jag hoppas det fortsätter så. Hoppas ni där ute också får en fin lördag!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *