Var tar dagarna vägen?

Var tar dagarna vägen?

Jag som har så mycket ledig tid borde ju hinna hur mycket som helst – eller hur? Men jag hinner ju ingenting!!! Idag hade jag massor som skulle fixas och en del lyckades jag göra, men en hel del ligger till en annan dag.

Jag skulle städa, fixa lite jobb inför vår öppning i Rönninge, fixa klart jobb från igår och lite annat smått och gott. Det jag hann däremot var att ta en lång promenad med Baileys, det var riktigt skönt ute faktiskt. Jag fixade också julklappen till Martin och grabbarna, de kommer bli såååå glada! Skönt att jag lyckades hitta det jag ville och att det är klart! Kan ju inte säga vad jag hittat på, det får ni veta på julafton 🙂

Eftersom det tog sån jäkla tid med deras julklapp hann jag inte så mycket mer innan vi skulle jobba. Så nu sitter Martin och gör klart jobbet från igår… Jag ska fixa sista julklappen nu och sen börja slå in de jag har. Så skönt att inte vara ute i sista minuten, dagarna innan jul ska vi ju packa 🙂

Nu ska jag se Hells Kitchen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *