Varför sitter jag här???

Varför sitter jag här???

I detta nu borde jag vara på väg till Ica Maxi! Har massor att hinna innan jobbet idag och inte alls tid att sitta här…

Nu ska jag klä mej till att börja med, frukosten är redan avklarad och medan jag åt skrev jag inköpslista. Har kollat vem som betalat vad av helgens Traderaskörd, så nu ska jag bara packa och ta med mej och lägga på lådan. Medan jag handlar får Martin gå en sväng med Baileys och sen ska han åka med min pappa och hämta sand till baksidan.

När jag handlat klart, ska jag hem och ta bort en rabatt. Blommorna flyttas eller åker hem till mamma och jorden ska till baksidan. Där rabatten nu står ska det bli ett trädäck… nångång… i sommar helst…

Sen ska det sista grävas bort på baksidan och finliret påbörjas. Jord och sand ska blandas och jämnas till. Vi får väl se hur långt vi hinner… å tydligen ska mina föräldrar sätta upp sista tapetvåderna i trappen. Så fort det är gjort ska bilderna upp 🙂

Så vårt liv är fortfarande ett kaos, men det börjar ljusna… Nu har jag inte tid längre!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *