Vart tar dagarna vägen?

Vart tar dagarna vägen?

Tiden går så fort just nu att jag inte riktigt hänger med. Ifos tycker jag att det är bra eftersom jag vill ha vår, värme och sol nu. Men när dagarna går så fort att man knappt vet vad man gjort eller inte hinner det man borde göra – då är det lite frustrerande.

Igår hade jag en dag i tingsrätten, intressant som vanligt. Vi hade ett mål om ett försäkringsbedrägeri och ett hot mot tjänsteman. Allt gick bra och jag kom tom i tid till jobbet på kvällen, så Martin slapp göra allt förjobb själv. Vi har haft ganska lite folk de senaste två veckorna och det är ju lite tråkigt. Vi vet inte om det beror på vädret, ekonomin eller oss… Det enda vi vet är att det drabbar vår plånbok  🙁

Idag är en spännande dag! Senior ska vara med en radioreporter på Sveriges Radio idag. Hans uppgift var att intervjua någon som har hans framtida drömjobb och av en händelse har vi några bekanta som jobbar med sånt som han vill jobba med. En av dem låter honom vara med på jobbet idag, just idag hoppar hon in som programledare… så vi får väl se vad han får göra. Tack W! Ska bli spännande att höra om hans dag när han kommer hem.

Här hemma är det en helt vanlig onsdag. Jag ska ta ett bad, äta frukost och förbereda jobb. Idag har vi lunchklass på Huddinge Sjukhus och kvällsklass i Rönninge. Däremellan blir det en snabb lunch hemma och lite vila i soffan med Baileys. Jag tycker inte om onsdagar, det är för mycket kånkande och hattande. Kanske blir bättre till våren?

Men men… dax att ta tag i dagen!
Ha en bra dag everyhopa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.