Veckomatsedel v 20

Veckomatsedel v 20

Halva maj har också sprungit förbi. Fattar ni vart tiden tar vägen??? Om drygt två månader ska jag dra på mej min finaste klänning och säga JA till en av jordens finaste män. Å vågen går bara åt fel håll!!! Jag måste verkligen skärpa mej nu!!!

Jag tränar som jag ska, men det har varit alldeles för mycket godis och gott att dricka. Förra veckan hade jag fyra vinprovningar och fick en säck med nyheter från Cloetta… gott, men inte så bra för vikten. Nu ska jag mest sitta hemma och jobba, så den här veckan ska fungera hyfsat.

Att ha en färdig veckomeny hjälper massor! Hoppas den hjälper er också  🙂

Måndag: Pasta med krämig spenatsås 2 SP/ 2 PP plus ris
Tisdag: Kyckling med grönsaker i ugn 4 SP plus potatis
Onsdag: Krabb- och räkgratäng 8 SP
Torsdag: Kassler med ananas i ugn 5 SP plus ris
Fredag: Blomkålspizza 4 SP/ 4 PP
Lördag: Vegetarisk Moussaka 6 SP/ 6 PP
Söndag: Pasta med laxsås 6 SP

Ha en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *