Vem är jag?

Vem är jag?

En liten presentation av mej kanske skulle vara på sin plats…?
 
Jag heter XXXX och bor tillsammans med mina två grabbar i ett litet hus i Tumba. Grabbarna är 11 resp 12,5 år gamla, den där ,5 är väldigt viktigt just nu… snart tonåring! Jag är 36 år ung!
 
Växte upp i Tullinge, gick de 6 första skolåren i Eklidsskolan, högstadiet i Falkbergsskolan och sen två år sociallinje på Tumba Gymnasiet innan jag tog en eftergymnasial linje: Turism och Reseliv.
 
Har alltid jobbat med något, från 14 års ålder. Första sommarjobbet var på dagis och sen har det fortsatt med bank, bio, teatrar, Expressen faktiskt (!), personlig assistent mm mm. Politiken kom in i mitt liv när jag var runt 20, men aktiv blev jag när jag var 25.
 
Allt är barnens ”fel”. Jag ville ha två barn tätt, helst av samma sort. Jag ville oxå vara hemma läääänge med dem, inga 18 månader där inte. Så får man inte tänka i dagens sverige, man måste följa normen. Men det gjorde inte jag och inte barnen heller…
 
Jag stannade hemma, men jobbade samtidigt hemifrån och en hel del extra utanför hemmet. Men barnen satte inte sin fot på dagis eller fritids och blev ändå ganska hyfsade små personligheter. En annan bidragade orsak till mitt politiska engagemang var att barnen hade olika sjukdomar och funktionshinder, den ena har bland annat adhd. Så när skolan startade insåg man att där fanns en hel del som behövde ändras på…
 
Mina huvudfågor är med andra ord familjepolitiken och handikappfrågor, ganska självklart tycker jag.
 
To be continued…
 

Ett svar på ”Vem är jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *