Vet inte var jag ska börja…

Vet inte var jag ska börja…

De senaste dagarna har det å ena sidan känts som jag haft lite sk bloggtorka. Å andra sidan har jag haft mängder med bloggämnen. Så många att jag inte vet var jag ska börja faktiskt. Jag har inte riktigt hunnit sortera tankar bara…

I två dagar har jag suttit och sprutat ur mej texter till magasinet. Så nu finns det förinställda texter ända fram till nästa torsdag. Allt för att jag inte ska behöva skriva något under resan, jag vet helt enkelt inte om jag hinner. Nu kommer det ändå att komma ut intressant texter och om jag hinner kan jag lägga ut länkar på FB-sidan och bilder på instagram. Annars vet ni att det finns en massa skoj att läsa på Du i Fokus oavsett om jag gjort reklam om det eller ej.

När det gäller bloggen har jag ämnen så det svämmar över, men jag vet inte var jag ska börja. Jag har funderat en hel del på den där med ensamhet, som jag led av förr – men som jag på senare tid upptäckt att jag inte längre har något större problem med. Men fortfarande kommer jag ju ihåg hur det känns och vill gärna påminna om att det finns ensamma människor som inte syns….

Jag är också lite fundersam över alla som skriver på FB att de går ner i vikt för långsamt, inte har motivation eller inte hinner nå sitt uppsatta mål innan tex jul. Sånt irriterar mej lite. En beständig viktminskning ska gärna ta lite tid, så nya vanor hinner sätta sej, huden hänga med osv. Men i vår tid så ska allt gå snabbt och man ska helst inte behöva anstränga sej heller… detta kommer jag att skriva mer om, en dag när jag hinner tänka lite mer ingående och kan formulera mej bättre.

Sen var det det där med pengar, som jag ofta både tänker och skriver om. Mina, dina, våra pengar i en relation. Är det viktigt att ha egna pengar? Om jag får en skarplott och vinner pengar, är det mina pengar då eller är det familjens? Detta är också en tanke jag vill utveckla mer, när jag hinner…

Varför hinner jag inte då? Jo, för att jag har lagt en massa tid på magasinet eftersom jag ska åka iväg. Först tänkte jag ta med mej datorn och fördjupa mej i något ämne under resan, men nu när jag vet att vi kommer att byta hotell varje dag har jag ingen lust att släpa på en tung dator. Min vanliga dator är ingen lättviktare tyvärr. Jag kan blogga på min telefon, men då kan jag inte redigera bilderna. Nu har jag iaf bestämt att jag tar med en liten, gammal dator, som går ganska långsamt men är bättre än inget. Tanken är att jag kan blogga på telefonen om jag vill och sedan redigera inlägget på datorn, om det behövs. Och om tid finns… vilket är tveksamt.

Men det här är alltså några av mina tankar. Vad skulle du vilja att jag skrev om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.