Finns du med?

Finns du med?

Just nu sitter jag på flyget till Spanien. Vi är fem bloggare som ska besöka vingårdar, fabriken som gör Likör 43 och en massa annat. I bästa fall har vi 25 grader varmt ända tills vi åker hem på tisdag, men jag kan nöja mej med 20  🙂

Den som tror att detta är en avkopplande nöjesresa har helt fel! Vårt schema startar direkt när vi landar och är sedan fullspäckat varenda dag. Ett fullt schema är helt ok, men att byta hotell varje dag kan jag tycka är ganska jobbigt. Det där med att packa upp och packa ner och dessutom göra det snyggt är inte riktigt min grej. Så jag har en ganska stor väska för att bara kunna kasta ner grejerna för att snabbt komma iväg.

Jag kommer förstås att blogga under resan, men vet inte hur mycket jag hinner sitta vid datorn. Så under tiden tänkte jag ge tips på andra bloggar som ni kan kolla in. Det här är människor som jag bryr mej om och gärna pushar lite för  🙂

Håll till godo!

Livsstilsbloggar:
Dianasdrömmar
Niehoffs
Angelicahellgren
Vimmelmamman 
Stoffisen
Gerd 

Matbloggar:
Nadjaskitchen
Matfashionistan
Jessica Frej

Jag har säkert glömt någon, men de här är de som jag läser regelbundet. Ge mej gärna förslag på andra intressant bloggar som ni har koll på.

Ha det så bra nu och häng med på instagram @marlenerinda, för där kommer jag att uppdatera så fort jag har möjlighet  🙂

Och så kan ni förstås självklart gå in på Du i Fokus också och kolla in recept, restips och en massa annat medan jag är borta. Snart är alla texter från gamla sidan överförda till den nya, så det finns massor att läsa där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.