Vi har bokat resa!

Vi har bokat resa!

Vännen och jag ska åka bort tillsammans, inte bara vi… barnen ska med oss. Det är så skönt med honom: när vi började kolla på resa så frågade jag hur många han tittade för. Han svarar automatiskt; 4 förståss!  
 
Han hade ingen tanke på att det var vi två som skulle åka på nån romatiskt resa på tu man hand, nähä! Barnen skulle självklart åka med oss. Vilken kille!!! Vem som helst hade väl kollat bara för två???
 
Vännen kommer från Polen, så på midsommarafton åker vi till Krakow. Eventuellt får jag träffa hans bror, men det är inte huvudsyftet med besöket.  Den stora anledningen till att vi åker är förståss att få se några av de platser som Vännen såg som barn, men även ett besök på Auschwitz och Saltgruvan.
 
Vännen har inte varit på Auschwitz, så det blir nytt för oss alla fyra. Även han tycker att det är viktigt att barnen får se det, Förintelsens offer får inte glömmas bort. Saltgruvan däremot har han sett och vill dela med oss, det ska vara häftigt värre!
 
Så vi åker alltså på midsommarafton kl 10.30 och kommer hem 3 dagar senare kl 15.00. Vi hittade riktigt billiga flygbiljetter; bara 3000 för oss fyra! Det är bra! Nu ska vi bara ha nånstans att bo, men det är enklare. Ska bli intressant att se hur han funkar när han är på resande fot med oss  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *