Äntligen händer det något!

Äntligen händer det något!

Efter en hel del trassel, väntan och strul kommer snickarna hit imorrn och börjar bygga upp mitt kök igen! Mitt kök var bara cirka två år gammal och jag tyckte så mycket om det, men så blev det översvämning och hela köket revs.
 
När vi var på Rusta i lördags såg jag MINA tapeter. Jag hade haft ett jäkla besvär med att hitta matchande gardiner och så när jag hittar det, så måste alltså köket rivas. Nu kan jag få upp mina tapeter igen och få dit mina matchande gardiner också! Hittade även tapeter som kanske kan funka i hallen…
 
Så nu känns det lite bättre. Jag borde ha ett i stort sett helt kök till helgen, om inte annat så ska väl golvet ligga på plats iaf. Då slipper jag betongdammet och hostan borde bli bättre. Då ligger det nära till att slippa ha alla köksgrejer i vardagsrummet… det kan ju bara bli bättre! Eller hur???
 
Nu känns det genast mycket bättre! Största gisslet just nu är att jag fortfarande inte klarar att gå ut med Baileys. Jag hostar så fort jag går ut och orkar inte mer än några minuter i taget. Men det löser sej väl… nångång…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *