Vi och kossorna

Vi och kossorna

*** Samarbete med Bole.se***

Som ni kanske kommer ihåg så bor vi i Tumba, ett par mil söder om Stockholm. Det kan ju låta som att man bor i storstaden med mängder med hus och starkt trafikerade vägar, men faktum är att vi bor granne med sisådär 500 kossor  🙂

Vi bor nämligen bara ett stenkast bort från Alfa Lavals huvudkontor, deras stora bondgård och lantbruksskolan. På våra dagliga promenader hälsar vi på kalvar i alla storlekar och massor med kossor med sprängfyllda juver. I början på våren när kalvarna är nyutsläppta är de lite småblyga, men vart efter dagarna går och de blir vana att se oss så brukar de komma springande för att hälsa på oss och hunden. Är det riktigt varmt brukar hunden sno lite vatten ur deras vattenkoppar. Kalvarna gillar oss, kossorna bryr sej inte så mycket.

Som uppväxt på Öland och dagliga besök på både mosters och våra grannars bondgårdar är det precis så här jag vill ha det. Jag vill höra kossorna råma och känna koskiten dofta när bonden gödslar åkern. Det är så det ska vara. Jag har en egen liten trädgård och då har jag hämtat både ko- och hästskit till rosorna hos närmaste bonde. Min egna lilla trädgård har jag inhägnad för att inte hunden ska rymma, men också för att jag inte vill ha påhälsning av andras djur. Stängsel av alla de slag finns på Bole.se, de har verkligen allt!

Det kan ju vara lite knepigt att veta vad man ska ha, men på Bole.se finns det hjälp att få avsett om det gäller stängsel, motorsågar, Hem & Fritid eller grillar till trädgården. Beställer du tex en grill idag, har du den inom en vecka. Det finns alltså någon att prata med på kundtjänst som kan svara på alla dina frågor och hjälpa dej rätt.

Bole.se har funnits sedan 1985 och har specialiserat sej på produkter till jordbruket, skogsbruket och gården. De har över 15 000 produkter, så det är verkligen stället för dej som vill hitta allt du behöver på ett och samma ställe. De ger de gärna tips och hjälper dej att hitta rätt grejer 🙂

 

Ett svar på ”Vi och kossorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *