Vi ska göra något som inte gjorts förr…

Vi ska göra något som inte gjorts förr…

I lördags drog vi äntligen iväg med husbilen igen. Målet var Elmiamässan i Jönköping, där vi ska göra något helt nytt!

Förra året på Elmia Husvagn- och husbilsmässa blev vi stoppade var vi än gick. Folk som följer oss på sociala medier ville prata och ta en bild. Vi träffade också en massa människor som vi följer och som vi ville hinna prata med lite mer.

Men det fanns ingen bra mötesplats. Så vi gjorde en provisorisk hörna och la ut på instagram och Facebook att vi satt där och gärna träffade andra. Och det kom folk. Flera stycken!

Så vi påbörjade en diskussion med mässan om att ha nån form av hörna där vi digitala kreatörer kan träffas och våra följare kan träffa oss. Så föddes influencerhörnan. Å nu finns den!

Igår kom vi till mässan och försökte lista ut var vi skulle hålla till. Vi gissade på ett par olika ställen och idag fick vi bekräftar att vi gissat rätt. För idag hängde det en banderoll där! Vår idé har blivit verklighet, nu ska vi bara se vad det blir av det. Detta har aldrig gjorts förut, inte här iaf. Så vi får kännas oss fram lite och skapa hörnan längs med vägen.

Tanken är iaf att vi ska ha någon stans att träffas. Att kunna sitta och prata, jobba och hjälpa varandra. Men här ska även nya kreatörer kunna få hjälp att skapa ett konto och få tips kring det. Som sagt: det är något helt nytt – så vi får se vad det blir.

Ska ni till Elmiamässan nu i helgen så skulle vi bli väldigt glada om ni kom förbi och sa hej. Bor ni dessutom på mässans camping så har ni dessutom möjlighet att vara med live på vår live. Den blir på torsdag kl 19, vid vår husbil. Ni andra får gärna vara med online på vår youtube-kanal Jikitas på äventyr. Klicka HÄR så kommer ni dit direkt 🙂

Det här blir väldigt spännande. På söndag vet vi resultatet… yey eller nej…? Vill ni se vad vi pysslar med resten av veckan, så ha koll på vår instagram @jikitaspåäventyr, där lägger vi upp stories från hörnan så ofta vi kan.

Ska ni till Elmia kanske? Ses vi?


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

6 svar på ”Vi ska göra något som inte gjorts förr…

  1. Det låter dom om det inte kan bli annat än en succé! Som vi sagt förut hade vi gärna klonat oss och varit både på Elmia och nere i Alsace ditt vi nu har nått!
    Vi följer naturligtvis alla er som är där.
    Ha det riktigt bra!

  2. Vad mysigt och roligt att det kom fram folk som ville prata med er. Just ja, elmia mässan. Dör har provtestat att jobba på ett cafe precis vid ingången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *