Vitt!

Vitt!

Visst är det jättefint? Allt blir så rent. Jag menar förståss SNÖ. Jag tycker INTE om hösten, inte om vintern heller – men den är inte riktigt lika illa som hösten. När snön kommit är det iaf ljusare igen och det är ju alltid nåt. Hösten är bara mörkt, regnig och trist. Så nu känns det lite bättre även om jag bävar för kylan som är på väg.

Idag ska bägge killarna representera sina olika skolor på Gymnasiemässan. Ska ni dit kan ni alltid hälsa på dem vid Solna- och Tumba Gymnasiums monter. Martin ska iväg till ett företag och jobba en sväng mitt på dagen, medan jag försöker göra något i badrummet. Tydligen får jag inte hem någon gipsskiva på förmiddagen och får inte heller elementet bortkopplat, så jag får väl försöka slipa där jag kommer åt.

Vid 14.30 är det dax att åka till Huddinge och jobba. Idag får folk lön, jag har elev i kassan och vår regionchef kommer för att ”besikta” oss och vår verksamhet. Så det blir nog ganska mycket folk och en hel del att tänka på. Sista dagen på arbetsveckan…

Mycket ska fixas… jag kommer bara att hinna hälften… 🙁

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *