Nära nu…

Nära nu…

Varenda dag den senaste veckan har jag sagt ”Nu är det ”bara de och de kvar, SEN kan vi börja bygga upp gästtoan igen”. Å varje dag kan jag konstatera att vi inte hunnit det jag ville… men nu e de nära!!!

Tomten ringde och väckte mej genom att säga att han skulle vara hos oss om 20 minuter. Jag hoppade upp, klädde mej och käkade frukost lite snabbt. Efter 45 minuter kom han och hans kompis. En timme senare var fönstret bytt! Å vilken skillnad det blev. Vi kände direkt att det blev varmare därinne, så det var alltså fönstret som var den stora energiboven. Så nu är ett STORT problem löst, fönsterbytet är klart!

Nästa, och det sista, problemet innan vi kan börja återställa allt, är ett element som ska kopplas bort. Det ska pappa kolla på ikväll och i bästa fall är det väck imorrn. DÅ DÅ DÅ kan vi börja bygga! Då ska en ny gipskiva upp och allt annat fixas. Det känns bra!

I dag har vi köpt väggmaterial och färg. Så imorrn ska jag börja snygga till de väggar som finns, i väntan på att den sista väggen byggs upp. Det har inte varit väder att köra gipsskivor i, men imorrn ser det bättre ut. Så i helgen blir det till att måla 🙂

Guuuud va skönt det blir när det är klart! Tack Tomten för att du kunde klämma in en timme hos mej – du kanske kan få en julklapp eftersom du varit så snäll…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *