Vicken vecka!

Vicken vecka!

Söndagkväll och dax att summera en händelserik vecka. Nästa blir nog betydligt lugnare…

Måndagen var väl ganska lugn… men det kom mycket folk på jobbet som gjorde det roligare att jobba och vi känner oss lite lugnare över ekonomin i höst. I tisdags skulle Junior skriva teoriprovet för mc. Han kom dit som han skulle, men fick veta att han kommit fel dag! Han skulle varit där i fredags! En förtvivlad och lite förbannad Junior ringer till mej som får kolla när nästa tid finns. Redan samma dag kl 15 får han en ny chans OCH han klarar det!

I onsdags åker en intet ont anande Senior upp till skytteklubben. Förra veckan skulle han varit instruktör till en ny skytt, DOGGE DOGGELITO! Men han kom aldrig och hörde inte av sej… lite besviken och noga förberedd kom Senior hem igen. Den här onsdagen kom han! Så den här kvällen fick Senior en riktigt rolig kväll och han lärde Dogge allt han kan. Men Dogge kunde han med… han visade sej vara en riktigt duktig skytt  🙂

På onsdagen ringde jag för att få en tid för uppkörning till Junior. Första tiden var i början av oktober… men telefonisten sa åt oss att ringa ett par gånger per dag för eventuella återbud. Junior ringde strax innan stängning samma dag och fick veta att det fanns en tid på torsdagen! I torsdags var det en lite smånervös 16-åring som åkte iväg på uppkörning. När han skulle börja köra öppnade sej himlen och det vräkte ner! Essingeleden svämmades över, så mycket vatten kom det! Men han klarade det och var universums lyckligaste kille!

Ungefär samtidigt som Junior klarade av uppkörningen åkte Senior upp till skytteklubben igen för att spendera kvällen tillsammans med en journalist från skyttetidningen. Senior och några andra skyttar blev utfrågade, fotade och en massa annat för tidningen som kommer om några veckor.

För oss har hela veckan på jobbet varit bra. Nu är det ganska mycket folk på alla klasser, utom i Tullinge. Vi har skrivit ca 150 påminnelsekort till medlemmar som inte varit tillbaka efter sommaren och tapetserat Salem, Tumba och Tullinge med affischer. Igår var vi med på ett tjejgym under hela förmiddagen och många var intresserade där. Idag gick vi till Hågelby för att visa upp oss där. Det var för dyrt för oss att stå med ett informationsbord, men vi hade på oss våra reklamtröjor och OJ! va folk tittar på oss när vi har dem. Det står ”Vi har gått ner 72 kg – fråga oss hur”. Men eftersom vi vet att folk inte vågar fråga så står våra öppettider på ryggen  🙂

Veckan har alltså varit både händelserik och framgångsrik, kan man väl säga? Junior har fått sitt mc-kort och Senior har fått en ny kompis  🙂  Å vi har ekonomin säkrad för hösten… alla mår bra, mer än så kan man väl inte begära? Nu önskar jag bara att nästa vecka blir lite lugnare, men att det kommer ännu mer folk till våra klasser.

Ikväll blir det nog en film eller nåt. Hela familjen är samlad, då gäller det att mysa lite extra  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.