Vidrig dag del 2

Vidrig dag del 2

Min pappa ringer runt 12 och säger att mamma nu är på väg ner till operation. Man är orolig över henne och uppvaket, eftersom hon har väldigt lågt blodtryck och hon tidigare varit svår att väcka. Operationen ska ta runt 1 timma och ytterligare en timme på uppvaket.
 
Men detta i hjärnan ska jag alltså svara på väljarnas frågor och utstråla positivitet och kunnande… det gick inte så bra kan jag väl erkänna. Hjärnan var itne alls med, jag hittade inte svaren alls och var inte till någon störe nytta.
 
Kände mest att jag bara ville gå därifrån och åka till sjukhuset. När klockan visade 15.00 var det inget alls som funkade. Då kom min pappa på besök och vi satt och pillade lite med en gps som han köpt. Då fick vi iaf annat att tänka på.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *