Vigselpapprena har kommit bort!

Vigselpapprena har kommit bort!

Säga vad man vill om posten, men lita på den kan man inte!!! Våra papper till vigselförrättaren har kommit bort på vägen mellan Tumba och Tyresö och det var bara tur att jag fick för mej att kolla om de kommit fram. Så nu har jag suttit i telefonkö till Skatteverket för att beställa kopior.

Det är inte mycket som går som vi vill… vi gick förbi den restaurang där vi vill äta middag senare på kvällen efter vigseln. Jättekul tyckte restaurangägaren, ända tills de såg att de hade sommarstängt! Ett stort och jättepoppis inneställe mitt i Stockholm – sommarstängt! Så det sket sej alltså.

Jaja, kläder har vi, vigselförrättare har vi – huvudsaken är att vi blir gifta! Om 45 dagar åker vi på bröllopsresa och det ska bli så otroligt härligt! Jag var med på P5 och berättade om resan häromdagen. Inslaget kan ni höra HÄR.

Det händer så mycket just nu och jag har så mycket att berätta, men hinner inte riktigt med i svängarna! Nu ska jag till radiohuset och få vara med när årets Sommarpratare avslöjas! Ha en väldigt fin dag everyhopa!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *