Vilken plåga

Vilken plåga

Vi låg i solen idag och insåg med tungt hjärta att tiden var inne för att åka och jobba. Det var så otroligt skönt där på gräsmattan, vi ville definitivt inte gå in.
 
Men det var ju inte mycket att välja på. Så efter ett klädbyte drog vi iväg till jobbet. På vägen stannade vi vid fästingbussen och tog varsin spruta. Nästa ska tas om en månad. Vi var tidigt på jobbet och kunde ta hand om allt strul som den förra konsulenten lämnat efter sej. Det var en hel del att reda ut, om man säger så.
 
Första klassen hade vi 49 personer och den andra bara 24. Konstigt hur det är med fördelningen. På den tiden när jag gick som medlem var sena klassen mest välbesökt, numera är det den tidiga. Hur som helst så hade vi besök på den sena, Vännen skulle granskas i sömmar. Man får ett sånt besök nån gång om året, bla för att se om man håller måttet, men även för att få tips på hur man håller en ännu bättre lektion. Vännen var mer än godkänd, han fick faktiskt veta att han håller den bästa kostgenomgången i Sverige!
 
Väl hemma igen har vi bägge ont i halsen. Ikväll är det en balja te som gäller och imorrn en vitlöksstinkande carbonara. Nu måste vi göra allt för att hålla oss friska.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *