Vill kunna hjälpa

Vill kunna hjälpa

I dagsläget har jag kontakt med två tjejer som skär sej. Det berör mej väldigt illa att jag inte kan hjälpa dem på alla sätt. Därför har jag nu bestämt mej för att lära mej allt jag kan om detta otyg. Jag tänker lära mej så mycket det går, prata med tjejerna och sen skriva mängder med motioner om detta. Så hoppas jag att dessa ska gå igenom vårt Riksting i juni och sedan kunna bearbetas i Riksdagen till nästa höst.
 
Nu har jag sett nog, nu är det dax att göra något konkret – tråkigt nog går det ju bara såååå långsamt!
 
Tills dess får msn och min omtanke duga…
 
 
 
 

2 svar på ”Vill kunna hjälpa

 1. Hej! jag känner bara till just nu Bris Och barn i kris på Rädda Barnen som flyttat till Sunbyberg tel 08/6989000 som kanske kan slussa dig vidare..
  Försök och få på tag på Björn Frändegård på R.Barnen, han är visserligen organisationssekreterare men han kan vara bra att prata med och kanske få tips!
  bjornfrandegardrb.sé tror jag eller ring telenumret och
  GE INTE UPP!
  Ja, du gör ett jättejobb och det behövs fler som du !

  Lottie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *