Ytterligare en pysseldag

Ytterligare en pysseldag

Ledig heter det ju, men då har man alltid massor att göra. Slog på tv´n och fastande framför Oprah. Ett program från Auschwits, läskigt, ogehagligt – men det får aldrig glömmas. Jag skulle vilja ta med barnen till Polen, kanske blir verklighet någongång.
 
Efter programmet ska jag gå till centrum och göra lite ärenden. Apoteket, handla, hämta paket mm. Sen kommer kompisen hit för lunch och hjälpa mej med den nya bärbara datorn.
 
Det blir nog en bra dag.
 

2 svar på ”Ytterligare en pysseldag

  1. Åt du ingen igår måste det innebära två idag!!:)

    Jag tog en massa foto när jag besökte Auschwitz, och vet du, jag klarar inte öppna det albumet…Det var "nyttigt" men satte djupa spår. Vänta tills barnen är minst runt 20 är mitt tips, det ger mardrömmar länge…
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *