Vinn en bok till jul!

Vinn en bok till jul!

I söndags var jag på galan av nya Tsatsiki-filmen; Tsatsiki, farsan och olivkriget som har premiär på fredag. En film som jag är helt övertygad om kommer att bli årets familjefilm på bio. Den var så himla fin på alla sätt och hade jag mindre barn skulle absolut ta med dem och se den!

Tsatsiki åker till sin pappa i Grekland över sommarlovet, och möter en deppad pappa som tvingas sälja allt familjen äger – även den gamla olivlunden. Han träffar en tjej och tillsammans försöker de komma på en lösning så att pappan ska slippa sälja allt. Det är otroligt fint filmat med härliga bilder från ljuvligt soliga stränder och ett vackert Grekland. Man längtar otroligt mycket efter sommaren medan man sitter där och myser i biomörkret.

I våra goodiebags fick vi varsin bok med ”Tsatsiki och Morsan” och eftersom Martin och jag fick varsin, så lottar jag ut en här på bloggen och en på Instagram. Är man med på bägge har man alltså dubbel chans att få en julklappsbok. Å den här gången kan jag lova att den kommer direkt! Jag har den ju hemma och skickar den själv  🙂

Tävlingsreglerna är som vanligt enkla:
* Gilla bloggen på Facebook HÄR.
* Berätta om ditt bästa julfilmsminne i en kommentar här under.
* Delar gärna tävlingen på Facebook.

Tävlingen avslutas fredagen den 18/12 kl 23.59, så ska boken nog hinna fram innan julafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *