1 månad kvar till julafton!

1 månad kvar till julafton!

Nu närmar det sej med stormsteg! Om en månad ska man sitta där finklädd, med pyntad gran och julklappar under granen. Barnen får äntligen öppna sina julklappar och ett nytt år väntar runt hörnet.
 
Igår ställde jag fram adventsljusstakarna. Varje år har jag bara behövt plugga i dem så har de funkat, inte i år… det tog en stund att hitta den trasiga lampan och hitta fram nya. Men nu så är alla ljusstakarna fungerande och står på sina platser. Bara att sätta i sladden för barnen nästa söndag.
 
Jag tänkte tända dem också, men gick ut på gatan för att se om det fanns fler galningar än jag… det fanns det inte… så de får vara släckta några dagar till. Jag behöver ju inte vara först!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.