10 000 steg!

10 000 steg!

Igår rotade jag fram min stegräknare igen. Tanken är att jag ska komma upp i minst 10 000 steg om dagen i fortsättningen. Det gör jag oftast eftersom Baileys ska ut några gånger per dag och vi dessutom har trappor hemma som jag ofta springer i. Men ibland är det bra att se att det faktiskt blir så många steg som man behöver och då är ju en stegräkare ett´utmärkt mätinstrument.

Igår blev det iofs ”bara” 9800 steg, eller nåt sånt. Men idag ska vi städa ute, så det borde inte vara några problem att tom överskrida de där 10 000 stegen. Idag ska jag klippa häcken på baksidan, beskära buskar på framsidan, städa alltanen, slänga skräp, kantklippa och sätta upp de första ljusslingorna. Nä, det är inte för tidigt! Det blir så jädra kallt om händerna om man väntar för länge, så jag sätter upp dem nu – men tänder dem inte förrän senare.

Senior jobbar hela dagen, hans rum röjdes igår och är nu återigen beboligt. Idag är det Juniors rum som ska fixas. Han får hålla på inne medan vi är ute och sen får vi se om han behöver någon hjälp av oss. Det ska bli skönt att få lite ordning här hemma igen, tycker det ligger saker överallt…

Imorrn är det måndag och full ös igen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *