Tystnad…

Tystnad…

Var uppe redan vid 7 för att se till att ”gänget” kom iväg. Martin & Senior skulle iväg på fältskyttetävlingar nånstans utanför Södertälje och Junior och hans kompis skulle vara i simhallen kl 8 och träna. Så vid 7.40 var Baileys och jag ensamma och tystnaden la sej över hela huset.

Jag älskar att lyssna på tystnaden! Då när man bara hör Baileys snarka och värmepannan slå till och från. Nu hör jag dessutom tvättmaskinen som kör för fullt och datorn som brusar svagt.

Medan gänget är borta ska jag bädda rent i alla sängar och tvätta lakan. Jag ska börja i Seniors rum och få upp ett par hyllor så att han kan sätta upp sina grejer. Killarna bytte ju rum i somras, men det har inte blivit någon riktigt ordning än hos någon av dem. Ska försöka få det idag…

Så det blir en röjardag då mattor slängs ut, golv ska torkas osv. Vi köpte en ny skrivare igår, som är lite större än den gamla. Så en ny hylla ska sättas upp vid mitt skrivabord så att allt får plats igen. Sen har jag tre gräsmattor att klippa också… får väl se om det hinns med. Jag har ingen aning om hur länge jag blir ensam, men åtminstone till lunch antar jag. Så lite ska jag nog hinna göra iaf.

Ikväll ska vi baka pizza och bara mysa. Hela familjen ska vara hemma och bara-vara. Skönt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *