100 dagar kvar!

100 dagar kvar!

Idag är det 100 dagar kvar till julafton!
Nu blev det nästan lite stressigt, hur ska man hinna allt?! Nä, jag skojar bara. Jag älskar julen och är alltid tidigt ute när det gäller all planering. Nåt måste man ju göra när hösten är så förbaskat tråkig, då köper jag julklappar och förbereder advent och sen sitter jag veckorna innan jul och bara tindrar med ögonen. Och väntar på den stora dagen  🙂

Idag skiner solen, så jag ska nog städa lite i trädgården och kanske börja sätt upp lite ljusslingor. Folk tycker att jag är lite konstig som sätter upp ljusslingor i september, men då slipper man ju frysa om fingrarna! Jag tycker det är riktigt smart och när folk har fattat hur jag menar så har de faktiskt följt mitt exempel. Förra året var det en massa ljusslingor som gått sönder och som slängdes, så i år ska det upp nya och fräscha (köpta på julrean). För det är faktiskt så att jag sätter upp en del på hösten, men tar väldigt sällan ner dem på våren. Så länge de funkar får de flesta sitta kvar.

Den här julen blir ju lite annorlunda iom att vi åker på semester tidigt på juldagen. Julklapparna är uttänkta, iaf till killarna och våra föräldrar – problemet är julkapp till Martin… har ingen aning om vad han ska få. Det hade ju varit så enkelt om vi fått melodifestivalen i Stockholm, då hade det blivit biljetter dit till hela familjen. Nu fick jag tänka om lite.

Eftersom vi inte är hemma efter jul så tar jag nog inte fram hela julkittet. Tror jag hoppar granen och pepparkakshuset i år, men möts jag av protester så är jag ganska lätt att övertala. Dagen efter vi kommer hem från semestern fyller Martin 40 år och vi kommer att jobba massor, då kan det vara skönt att inte ha mängder med julgrejer att plocka bort. Så vi får se…

Men men… en solig lördag gör man så mycket man vill och hinner. Ikväll ska vi äta kräftor! Ha en fin dag everyhopa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *