11 september

11 september

Dagens datum är ett sånt datum som många aldrig glömmer. Jag vet precis vad jag gjorde när tvillingtornen rasade och jag vet precis vad jag gjorde när jag fick höra att Anna Lind dött. Det är många som kommer ihåg vad de gjorde eller var de var vid de olika händelserna. Men det är inget jag fastnar i, jag bara konstaterar att så är det.

För mej är det här en helt vanlig dag, en ledig lördag. Martin är på utbildning med Viktväktarna. Han åkte tidigt i förmiddags och blir väl borta ett par timmar till. Senior är på skyttetävlingar och har ingen aning om när han kommer hem. Junior började dagen med att träna och efter det klippte han sej. Jag handlade och röjde i trädgården och när Junior kom hem hjälpte han mej att lasta bilen. Så åkte vi iväg till soptippen med skräpet och passade på att smita förbi vårt favorithak. Junior smaskade i sej en kebabtallrik och jag tog årets sista pizza. Nu ska det bli ordning på maten!

Det var riktigt mysigt att sitta där med Junior och prata om ditten och datten. Han mår bra, även om huvudvärken fortfarande stör en del. Han trivs i skolan och träningen går bra. Hans nya tränare i skolan tror att han kan komma i princip hur långt som helst med simningen. Klart han blir glad av att höra det 🙂

Nu har han åkt iväg till sin tjej och jag är ensam igen. Huset är tyst, det enda som hörs är Baileys som snarkar i soffan och bruset från datorn. Tror att jag ska lägga mej och läsa lite och ta vara på tystnaden. Tänkte ta en promenad men det är kallt och ruggigt ute. Kan ju alltid börja med att läsa och sen (kanske) ta en promenix? Jupp, så får det bli!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.