1200 spänn för lite häng!

1200 spänn för lite häng!

Jag höll på med mitt stuprörsbyte hela dagen. Jag började mäta vid 11.30 och var färdig strax innan 18.00. Jag handlade, dyrt blev det… 1200 spänn! Det var nog bara jag som inte hade blåställ och var kille när jag var på Bygg-Max. Där stod killarna/gubbarna/männen och mätte och räknade, ingen pratade med någon annan. Jag försökte klura ut vad jag behövde men frågade till slut en äldre man som stod brevid mej. Han visade mej glatt vad jag skulle ha och verkade enbart glad över att bli rådfrågad  😉
 
Med hängrännor och stuprör stickandes ur bilen körde jag hem nöjd med det jag köpt, mindre nöjd med summan det kostade. Junior och jag petade ner de gamla resterna av hängrännor och hållare som satt där och skulle precis börja skruva upp det nya när jag kommer på att jag behöver en såg att såga genom plåt med… det har jag ingen… PAPPA! Så medan jag pysslar runt med lite annat och Junior tvättat kanten på garaget där hängrännan ska sitta, kör lilla pappa hem till oss.
 
Tillsammans får vi eländet på plats efter en hel del strul och ytterligare en tur till Bygg-Max. Framsidan gick som smort, men på baksidan började problemen. Till slut fick vi iaf till det även där och kunde nöjda och belåtna packa ihop verktyg och annat. Men det tog tid och vi var rejält trött när vi var färdiga. Vännen hade stått för markservicen hela dagen med kalvstek och kaffeservering.
 
När pappa åkt till sitt hade det varit hur skönt som helst att bara krypa upp i soffan, men då skulle vi iväg och titta på Junior som var på simtävlingar. Det var inte vad jag längtat efter kan jag väl erkänna… Jag orkade typ en halvtimma, sen var jag så trött att jag mådde illa. Junior skulle få skjuts hem, så vi åkte för att köpa pizza och sallad till middag. Vi hade ingen som helst lust att laga mat.
 
Nu ska jag dyka i säng och förhoppningsvis sova gott hela natten. Vill gärna se Tyst Vittne, men orkar nog inte…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *