– 1,5 kilo! Fattar ni???

– 1,5 kilo! Fattar ni???

Så är det måndag och alltså vägning igen. Förra måndagen hade jag ett noll-resultat, men det har jag tagit igen med råge: 1,5 kilo ner blev det idag! För mej är det huuuuur mycket som helst! Fatta att jag hittills har gått ner 4,7 kilo på 7 veckor, tror jag det är… Det blir nästan 7 hekto i veckan och det är skiiitbra! Jag brukar ligga på 0,2 i snitt.

Martin hade också tagit 1,5 kilo idag, men ligger fortfarande något hekto över sitt lägsta. Kräftskivan var inte riktigt snäll mot honom. Men snart är han tillbaka och kommer dippa drastiskt, det är jag helt säker på.

Lite konstigt känns det ändå. Jag som har så svårt att gå ner i vikt annars och nu bara rasar. Det brukar vara Martin som kilona bara trillar av. Lite mysko. Ska jag få dåligt samvete för att det går bra för mej? Nej, men det får jag ändå… lite… Klart jag är glad för min skull och stolt, men jag blir ändå lite bekymrad för honom. Jag ser ju hur han kämpar.

Den här veckan är jag alltså Biggest Looser, men jag tänker inte rösta hem Martin den här veckan heller. Då har jag ju ingen som lagar maten 🙂 Nu har jag bara 4 hekto kvar till första delmålet, så har jag nått översta BMI-gränsen. 2,4 till mål! Det har gått mycket fortare än jag räknat med. Snart kan jag ta fram lite kläder som jag nog ”krympt i” – härligt!

Ha en fin vecka allihopa!
Och GE INTE UPP!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *