Jag tycker inte om hösten!

Jag tycker inte om hösten!

Jag vet att många tycker om hösten, jag är inte en av dem… jag avskyr den! Visst är det fina färger, klar och lätt luft osv. Men mest är det kallt, blåsigt, regnigt och allmänt deprimerande! Tacka vet jag vår och sommar då solen skiner (i bästa fall) och det är varmt!

I år har jag lovat mej själv att åtminstone försöka se hösten med positiva ögon och ta det som en transportsträcka inför jul och vår resa. Det är ju ganska mycket som ska fixas innan vi åker, så i bästa fall hinner jag inte ens känna kylan eller regnet innan vintern kommer 🙂

Idag har vi städat av uteplatsen och ställt undan sommarmöblerna. Vi har klippt ner en massa buskar på framsidan och ska fortsätta med baksidan nästa helg. Då ska vi också fixa i förrådet och garaget så att vi kan ställa in bilen när snön kommer. Det är så skönt att slippa skrapa bilfönster och sopa bort snö. Så nu är vi nästan redo för vinter…

Vintern är ganska ok, iaf bättre än hösten. Då vet man att våren och värmen närmar sej… Jag veeet: jag är född på fel breddgrad och borde bo i Afrika eller nåt. Men nu är det som det är, jag bor i Sverige och tycker att hösten är väldigt onödig. Så är det bara!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *