5 dagar kvar till valet

5 dagar kvar till valet

Nu går det lite för fort. Dagarna bara rinner iväg. Hur ska man hinna övertyga alla som inte bestämt sej än på bara 5 dagar? Förtidsröstningen slår alla rekord i år och det märks faktiskt. Det är många som går förbi valstgan med röstkortet i handen på väg till kassaservice för att rösta.
 
I går fick jag flera kryss, det känns bra. De som kryssade gjorde det vid valstugan för att verkligen visa mej sitt stöd. Hoppas bara att det höll hela vägen ner i kuvertet också, att de inte ändrade sej på vägen. Nu börjar det kännas i magen, jag hoppas verkligen det går vägen för mej!
 

3 svar på ”5 dagar kvar till valet

 1. Jag är nominerad på följande platser:
  Riksdagen 25
  Landstinget 9
  Kommunen 14

  I Landstinget kommer jag förmodligen in som ersättare. I kommunen hoppas jag kunna kryssa mej förbi första namnet, och som det ser ut idag verkar det positivt – man behöver bara ca 70 kryss. Riksdagen kan jag nog se mej i stjärnorna om… men å andra sidan trodde jag ju inte att jag skulle bli nominerad förrän om 4 år. Så detta är lite av ett provval.
  Men man vet aldrig med dagen system med personkryss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *