8000 so far…

8000 so far…

Martin är på personalmöte, Senior på skyttetävlingar och Junior är iväg på sitt. Baileys och jag är ensamma och har så varit sedan 8.30 ungefär. Då skulle man ju kunna tro att vi bara ligger i solen och göttar oss, men inte idag. Idag har vi viktigare saker för oss  🙂

Gräsklipparen som inte ville vakna ut vinteridet stod helt plötsligt utanför grinden och väntade. Så strax efter 9 klippte jag äntligen hela min gräsmatta och allmäningens också, Baileys tittade på så det blev bra. Sen krattade jag upp allt gräsklipp och samlade ihop. Efter 2 minuters vila i solen fortsatte jag städa inne.

Köket, hallen och sovrummet röjdes av och sen tog jag tag i uteplatsen. Stolar och bord torkades av och ställdes på plats. Efter yterligare 2 minuters vila fick Baileys sin promenad och var nöjd och glad att få gå en promenad med matte för en gångs skull 🙂

Innan 11.30 hade jag lyckats få ihop hela 8000 steg, så idag lyckas jag nog ta de där 10 000 som jag strävar efter varje dag. Nu ska jag dammsuga och förbereda lunchen. Klockan 13 kommer mina lunchgäster och då vill jag inte stå i köket.

Det ska bli så kul att träffa dem igen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *