Imorrn blire kul!

Imorrn blire kul!

Just nu fejar jag och donar i största allmänhet här hemma. Jag skulle klippa gräset, men gräsklipparen förstod inte att den skulle vakna ur sitt ide utan fortsatte sin vintersömn utan att skämmas alls. Så då får jag väl städa inne istället tills någon kan hjälpa mej att väcka den late jäkeln!

Imorrn händer det kul grejer och då vill jag ha ordning här hemma. Då kommer nämligen tre ”gamla” klasskompisar hit för att äta lunch och snacka lite… förmodligen ganska mycket  🙂

Det är L som jag bodde granne med som liten och även gick ettan till nian tillsammans med, J som började i vår klass i tvåan och som jag umgått med sedan vi blev vuxna eftersom våra barn haft gemensamma intressen, osså H som gick i vår klass mellan trean och nian (har jag för mej). Vi alla höll oss lite för oss själva och var väl inte direkt i ”innegänget”. Vi har inte träffats tillsammans sedan vi slutade nian 1985, men hittat varandra på Facebook och haft kontakt där. Trevliga tjejer, på ungefär samma våglängd och med ungefär samma värderingar, som jag gärna träffar.

Vi har pratat om att träffas ganska länge och till slut lyckades vi hitta ett datum som funkade för alla. Vi bor ju inte heller i Tullinge längre allesammans, utan har spritt ut oss lite över Stockholm, vilket gjorde det lite knepigare. Men imorrn ska vi alltså ses igen och det ska bli så himla kul. Jag har funderat på meny och bestämt mej för grillad kyckling med en matig sallad med mathavre och fetaost. Till efterrrät blir det en lite annorlunda hallonpaj med kokos och vaniljkesella till.

När man kommer på mat hos oss är de flesta ganska osäkra, kan jag väl erkänna. Att äta lunch hos människor som jobbar med vikt, kan ju innebära precis vad som helst. En och annan äter säkert innan * fniss*. Man kanske inte får så mycket att man blir mätt! Haha! Eftersom jag inte ens tycker om att laga mat så hålls det alltid enkelt och för det mesta blir det både gott och nyttigt. Å jag kan lova att blir man inte mätt eller tycker om maten finns det alltid knäckebröd i skåpen  🙂

I bästa fall kan vi sitta ute i solen, den har jag nämligen beställt. Annars får vi sitta inne och då måste jag ju ha ordning. Så det är bara att sätta igång! Ett trollspö vore inte så dumt just nu…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.