Så kul!

Så kul!

Vilken härlig dag det bev igår!
Efter att ha fixat klart allt här hemma droppade min lunchgäster in. Först kom J som jag umgått mycket med sedan skolan slutade för 26 år sedan. Vi hann bubbla lite om barnen och världsläget innan H dök upp. H har jag bara sett som hastigast under de här 26 åren, så den uppdateringen fick vänta. När maten var klar och vi var redo att äta kom L, som jag träffat två-tre gånger men gått i samma gymnasium som.

Vi åt, pratade och skrattade. Var och en fick berätta om de här 26 åren och L visade bilder från skoltiden. Det är mycket som hänt i fyra människors liv under en så lång tid. Äktenskap som gått i kras, barn som fötts, livsöden och arbetsutveckling. Det var otroligt intressant att höra allas berättelser och se hur livet nu ser ut för oss alla. L har iaf lyckats bäst när det gäller äktenskapet, hon har haft samma man sedan 19-årsålder och i dagens läge är väl det nästan en bragd. Särskilt som de har fyra söner också  🙂

Vi andra har två barn och lyckats både gifta och skiljas oss nån gång var. Det lustiga var att vi alla valt att skaffa barn tätt och jag och J tidigt. Tre av oss bor kvar i Tullinge/Tumba medan L har rymt till Vändelsö. Efter 3 timmar bröt vi upp, men konstaterade att vi måste ses snart igen. Nu ligger bollen hos J att fixa något åt oss. Så nu får vi se när nästa träff blir.

Strax efter att alla hade gått kom Martin hem. Under dagen hade bägge barnen lyckats passera hemmet och hälsat på vännerna. Junior åkte sen till flickvännen och Senior åkte till morfar, ingen av dem skulle komma hem på kvällen. Så när Martin kom hem lyssnade vi på en skiva till av ljudboken och sen tog vi en promenad med Baileys. Middagen bestod av krabba framför tv´n. Bara vi två. Vi hade massor att prata om eftersom han varit på personalmöte hela dagen och nu skulle uppdatera mej på allt som hade sagts.

Jag var så himla trött när jag gick och la mej, men såååå nöjd. Vilken härlig dag! Vilka härliga människor! Jag fick lite att tänka på under dagen, reflektioner som jag ska ta upp i ett annat inlägg. Jag är så glad att jag fick tummen ur och bjöd hit dem!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *