9 dagar kvar

9 dagar kvar

Nu är det bara 9 dagar kvar till semestern och jag är verkligen glad att jag har den framför mej! Detta har varit den absolut bästa sommaren på väldigt länge!

Att fortfarande jobba när alla andra är lediga är faktiskt helt ok. Vi jobbar ju på kvällarna och kan utnyttja hela dagen till att göra det vi vill eller måste. Just nu har vi lagt beslag på min pappa. Min mamma är ju ute med Junior och cyklar, så pappa är ensam och har säkert jättetråkigt… Då är det ju jättebra att han kan komma till oss, hjälpa till med trädäcksbygget och sen få mat och sällskap av oss. Tycker iaf jag… 🙂

Så vi bygger trädäck för glatta livet, eller iaf Martin och min pappa. Jag pysslar runt inne, tvättar, diskar, kollar betalningar och skickar traderagrejer, röjer, möblerar om osv. Senior jobbar så mycket han får och kan. Baileys ligger och sover eller går genom vattenspridaren då och då för att svalka sej och blir överlycklig när vi frampå eftermiddagen åker och badar i poolen hos mamma och pappa.

Just nu är tempot ganska högt. Vi går upp vid 7, pappa kommer vid 8, bygger, lunch 12, fortsätter att bygga en stund till, badar 14-15, jobbar 15-20 och har sen en del efterarbete, äter och umgås med Senior och somnar vid 24. Men vi har det gärna så under en begränsad tid eftersom vi vet att när semestern kommer är vi HELT lediga. Då åker vi till paradiset på Öland och blir där i 3 veckor. (Till alla tjuvar: vi har husvakter och larm så glöm vårt hus!)

Just nu känns det helt ok att ha sen semester, det är som att få suga lite extra på karamellen. Pappa och Senior åker till Öland i slutet av veckan (de har också larm!) och då får vi en vecka för oss själva igen. Då blir det som vanligt en storstädning, vilket kan behövas efter alla snickerier och sålda grejer. Sen kan vi nöjda och belåtna ha en lugn period framför oss i mitt eget paradis. Jag älskar att vara på Öland. Det är nåt speciellt med den ön. När jag kör över bron lägger sej ett lugn runt hela mej och jag bara flyter med. Visst finns det paradisöar utomland, men inget slår Öland på sommaren – så är det bara!

Å snart är jag där… bara 9 dagar kvar…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *