Alla hjärtans paj…

Alla hjärtans paj…

När familjen väl lyckades samla ihop sej igår åkte vi iväg för att äta en god middag tillsammans. Vi skulle varit på bio, men den filmen som vi alla ville se hade slutat gå. Så nu blev det bara mat.
 
Eftersom det inte blev någon film, tyckte vi att det var onödigt att åka till Heron bara för att äta. Så vi pratade lite och bestämde oss för att provar vår nya ”bykrog” som bara är en uppförsbacke bort. När vi kom dit strax efter 18, var det knökafullt! Så var den planen också bortspolad… vad gör vi nu….?
 
Det fick bli vår favoroitpizzeria! Vi köpte hem sallad och pizzor och åt framför medodifestivalen. Vår middag ute gick åt skogen, men vi åt iaf ”bortalagad” mat och vi gjorde det tillsammans! Sen skar Vännen en fruktsallad, som ingen orkade äta  🙂 Vi hade ju smaskat i oss gelehjärtan som vi fått av Vännens föräldrar, Chokladhjärtan som jag fått av Senior och lite annat smått och gott. Så magen var full, vi får ta det till frukost istället.
 
Men vet ni? Jag fick en medalj! När Vännen läst min blogg gjorde han en medalj i form av ett hjärta som han hängde runt min hals. Han är allt bra go´han!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *