Alla lär vi oss av varandra

Alla lär vi oss av varandra

Möten. Smaka på ordet. Vad betyder det för dej?
 
För mej är varje möte lika viktigt och då menar jag inte möten med en massa människor runt ett bord som läser papper och tar beslut. Nej, jag menar möten med människor. Planerade och oplanerade.
 
Jag har jobbat med ”kändisar”, träffat kungafamiljen, pratat med hemlösa, friska, sjuka, tjocka, smala, unga, gamla – ja alla som faktiskt finns runt om oss hela tiden. Jag ser mina möten med dessa människor som lektionstid. Man lär sej av alla man möter och det kan vara lärdomar för livet som man måste ta till sej och tänka på. Man lär sej om sej själv, sina fördomar och man lär sej om samhället och livet i stort. Jag älskar att träffa nya människor och lära mej mer. Det är viktigt!
 
Alla människor kan lära mej något nytt. Glöm inte det, när ni möter en människa nästa gång.
 
Väl mött!!!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *