Sista spurten

Sista spurten

På fredag är sista dag att lämna in arbeten som man vill ha med i betyget – killarna är alltså lite stressade. Junior kom till mej igår och bad om en ledig dag tillsammans med mej ”jag måste göra två grejer i engelska och en i so och jag behöver hjälp av dej”. Ok… tar man ledigt åt sin unge för att plugga? Ja, det gör man iaf jag.
 
Vi har ju haft det lite krävt i vår kommunikation, junior och jag. Att han nu ber mej om hjälp ger mej möjlighet att umgås med honom på hans villkor under en dag och samtidigt hjälpa honom att bli färdig med skolarbetet. Han har jobbat på bra i skolan, så det är inget han måste göra hemma för att han latat sej – utan han vill nå upp till ett högre betyg. Då tycker jag det är ok, inte annars. Senior tyckte det var fruktansvärt orättvist, men men…
 
Så alldeles strax ska vi sätta igång. Junior ska leta information om Dan Brown och göra en fejkad intervju med honom. Allt detta gjorde han i skolan igår, men datorn hängde sej och arbetet försvann. Suck! Medan han letar info och skriver städar jag i tvättstugan. Vännen ska också plugga, han har massor att läsa ikapp. Strax innan lunch åker Vännen och jobba och jag lagar mat.
 
Vi ska nog hinna en hel del idag oxå  🙂
Tur att det regnar…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *